🏁 ! JÍZDA NA ZÁVODNÍM SIMULÁTORU ZDARMA - ZJISTĚTE VÍCE ZDE ! 🏁

Zážitkové jízdy na autodromu v Brně 26.7.

Adrenalinem nabitý den plný rychlosti a vůně spáleného benzínu – to byly naše nedávné zážitkové jízdy na okruhu v Brně, které přilákaly nadšené fanoušky rychlých vozů z různých koutů země. Tato akce umožnila účastníkům usednout za volant některých z nejexkluzivnějších a nejvýkonnějších vozů, které automobilový svět nabízí. Na akci jsme vybrali vozy – Porsche GT3, Porsche GT3 RS, BMW M4 CSL, BMW M3, BMW M2, Hyundai i30N a Porsche GT4.

Pro mnohé se jednalo o jedinečnou příležitost splnit si svůj sen a vyzkoušet si auta, která jinak zůstávají mnohým nedostupná. Porsche GT3 a GT3 RS, s jejich brutálními výkony a agresivním designem, lákaly na dráhu řidiče toužící po adrenalinu a rychlosti. BMW M4 CSL, M3 a M2 pak reprezentovaly skvostnou kombinaci výkonu a agilnosti, která je typická pro modely M od BMW. Hyundai i30N se postaral o odlehčenou atmosféru s jízdou plnou zábavy a hravosti.

Na okruhu se jezdci mohli nechat unést výkonem a zažít zážitky, které na běžných silnicích nejsou možné. Kromě samotné jízdy byla také příležitost se seznámit s profesionálními instruktory, kteří poskytovali rady a tipy, jak nejlépe využít potenciál těchto výjimečných strojů.

Zážitkové jízdy na okruhu nejsou pouze o rychlosti a výkonu. Jsou to příležitosti pro fanoušky motorismu sejít se, sdílet své vášně a sdělit si své zážitky a dojmy. Každý účastník měl možnost si odnést nejen vzpomínky na neuvěřitelný zážitek za volantem, ale také nové přátelství a spřízněné duše mezi ostatními fanoušky rychlých aut. To skvěle podtrhuje naše setkání s Tomášem Enge.

Jako vždy celý den rychle utekl a my se těšíme na další akci, která bude tentokrát na okruhu v Mostě.

Facebook
Twitter
Email