🏁 ! JÍZDA NA ZÁVODNÍM SIMULÁTORU ZDARMA - ZJISTĚTE VÍCE ZDE ! 🏁

Zážitkové jízdy na okruhu v Mostě

Bylo pochmurné sobotní ráno a vypadalo to spíš, že bude pršet než na slunný den. I když podle předpovědi počasí měl být tento den spíše slunečný, ale znáte to, počasí si dělá, co chce. Naskákali jsme všichni do aut a vyrazili směr Autodrom Most.


Cesta do Mostu byla bez komplikací a bez většího provozu, jízdu jsem si tedy užili. Při příjezdu do Mostu, jak už je naší tradicí, jsme zastavili na Benzině, doplnili palivo nám (káva) i autům ????


Po příjezdu na Autodrom jsme všechny auta zaparkovali před box, kde jsme měli i naše zázemí. Blížila se 9 hodina a zájemci se začali pomalu sjíždět, seznámili jsme je podrobně s tím, co je čeká a nemine. Mezi tím Martin jezdil na okruhu s Porsche, aby se „zahřálo“.


V 9:30 jsme připásali naše první zájemce o zážitek a už to začalo jít, jak po másle. Nastupovali, vystupovali a všichni byli plní dojmů z každého kola, které strávili v Porsche. Přeci jen jezdíme stylem 100% plyn nebo 100% brzda, nic mezi tím není ???? a takové brždění z 250 na 60 po cílové rovince do první šikany, vám vlije adrenalin do žil. Nebojte se, vždy jezdíme s maximální opatrností, aby se nikomu nic nestalo.


Po absolvování všech jízd jsme se zúčastněními šli na společný oběd, kde nám sdělovali své osobní dojmy z jízdy. Nic není víc, než když vidíte, jak vám člověk s nadšením vypráví, že nic podobného ještě nikdy nezažil a ani nevěřil, že jízda na okruhu je až takový zážitek. Po obědě jsme společně udělali pár fotek, navzájem si poděkovali a rozloučili se všemi, kteří s námi jezdili.

Nás pak ještě čekala ta „nudnější“ práce, složit a sbalit všechny, naskákat do aut a vyrazit na benzinku, kde jsme zhodnotili tuto zajímavou akci pro veřejnost. Shodli jsme se, že akce se nám povedla a už jsme se nemohli dočkat, až bude další.
Budeme se těšit na další takové okamžiky s Vámi.

Autor – Pavel Špiryt

Facebook
Twitter
Email