🏁 ! JÍZDA NA ZÁVODNÍM SIMULÁTORU ZDARMA - ZJISTĚTE VÍCE ZDE ! 🏁

D+D Real Czech Masters 2023

V srpnu letošního roku jsme se stali hrdými vystavovateli na prestižním golfovém turnaji D+D Real Czech Masters, který se konal na hřišti Albatross Golf Resort. Tento turnaj, známý svou dlouhou historií a účastí světových golfistů pro nás představoval skvělou příležitost spojit vášeň pro luxusní automobily s vášní pro golf.

Přivezli jsme sem BMW M4 CSL, které jsme měli tu čest představit ve spolupráci s Renocar BMW Praha. Tento automobil zaujal nejen milovníky rychlosti, ale i golfové nadšence, kteří ocenili spojení precizního inženýrství a špičkového designu. Naše účast na D+D Real Czech Masters byla významným zážitkem nejen pro nás, ale i pro všechny golfisty a návštěvníky tohoto velkolepého turnaje. Společně jsme sdíleli vášeň pro dokonalost a preciznost, kterou BMW M4 CSL a golfový turnaj reprezentují.

Chceme poděkovat všem, kteří navštívili náš výstavní prostor a projevili zájem o M4 CSL. Také děkujeme týmu D+D Real Czech Masters za skvělou organizaci tohoto turnaje a velké díky patří celému Renocar Praha za příležitost být součástí této jedinečné události. Jsme nadšeni tím, že jsme mohli přinést něco z našeho světa automobilů do světa golfového sportu a těšíme se na budoucí spolupráci a události, které nám přinesou další nezapomenutelné zážitky.

Facebook
Twitter
Email