🏁 ! JÍZDA NA ZÁVODNÍM SIMULÁTORU ZDARMA - ZJISTĚTE VÍCE ZDE ! 🏁

Zážitkové jízdy na autodromu v Mostě 31.8.

Autodrom Most se stal epicentrem vzrušení pro všechny nadšené motoristy a fanoušky rychlých aut. Nedávno jsme zde uspořádali nezapomenutelný den plný adrenalinu a vzrušení, který si mohli užít jak zkušení řidiči, tak i ti, kteří prvně toužili vyzkoušet sílu a výkon sportovních vozů na okruhu. Naše nabídka vozidel byla široká a pestrá, abychom uspokojili vkusy a preference každého zákazníka. Zájemci si mohli vychutnat jízdu ve vozech Porsche, BMW M, Hyundai i30N, Ferrari 458 Italia, Lotus Exige Sport 420, Toyota GR Yaris a přivezli jsme sem i naší novinku – Toyota GR86. To vše na profesionálním okruhu v Mostě, který nabízí ideální podmínky pro maximální zážitek z jízdy.

Ale to nebylo vše! Na naší akci se objevily i ikonické kousky motorsportu, jako je Ferrari Testarossa, nové BMW M2 a nové Porsche GT3 RS 992. Pro fanoušky těchto automobilů to byla skvělá příležitost je vidět naživo. Co se týče počasí, nemohli jsme si přát nic lepšího. Slunečný den byl jako stvořený pro rychlost a vzrušení na okruhu. Ideální podmínky přispěly k bezproblémovému průběhu celého dne a umožnily účastníkům naplno vychutnat každý okamžik jízdy.

Celý den na autodromu v Mostě byl plný vášně, rychlosti a nadšení. Tato akce ukázala, že autodrom v Mostě není jen pro profesionální závodníky, ale i pro všechny milovníky automobilů, kteří chtějí zažít něco výjimečného. Takže, pokud máte rádi rychlé vozy a vzrušující zážitky, nezapomeňte se připojit k nám na naší další akci. Zaručeně si domů odvezete nezapomenutelný zážitek nejen z jízdy na okruhu.

Facebook
Twitter
Email