🏁 ! JÍZDA NA ZÁVODNÍM SIMULÁTORU ZDARMA - ZJISTĚTE VÍCE ZDE ! 🏁

Masaryk Racing Days 2023

Brněnský automobilový okruh se letos stal dějištěm nezapomenutelného víkendu pro milovníky rychlosti, adrenalinu a motorsportu. Na Masaryk Racing Days 2023 jsme měli tu čest vystavovat naši novou Toyotu GR86 a zapojit se do tohoto vzrušujícího závodního festivalu. Naše nová Toyota GR86 do festivalu skvěle zapadala. Návštěvníci měli možnost vidět tuto krásnou mašinu z blízka a dokonce do ní i usednout.

Na programu Masaryk Racing Days byla řada závodů různých kategorií motorsportu, což zajistilo neustálou dávku vzrušení pro všechny návštěvníky. Ale to nebylo všechno. Exhibice vozů Formule 1 byla jedním z největších taháků události. Na okruhu se objevil např. monopost Jamese Hunta a Michaela Schumachera, což byl ohromující okamžik pro všechny fanoušky této prestižní motoristické série. Vrhnout se do atmosféry Formule 1 a slyšet zvuky těchto rychlých strojů bylo nezapomenutelným zážitkem.

Aby toho nebylo málo, večer jsme měli možnost navštívit driftovací akci našich přátel z Czech M Club. Driftování je disciplínou, ve které vodíte vůz kontrolovaným smykem. Díky jednomu z našich instruktorů, Honzovi, jsme usedli do driftovacího speciálu a zažili trať na vlastní kůži.

Celý víkend na Masaryk Racing Days 2023 byl plný adrenalinu, vzrušení a vášně pro motorsport. Jsme hrdí, že jsme mohli být součástí této události a představit naši Toyotu GR86 motoristickým nadšencům. Těšíme se na další závody, adrenalinové okamžiky a setkání s vámi na dalších akcích v budoucnosti. Motorsport je životní styl, který spojuje a baví nás všechny.

Facebook
Twitter
Email