🏁 ! JÍZDA NA ZÁVODNÍM SIMULÁTORU ZDARMA - ZJISTĚTE VÍCE ZDE ! 🏁

Zpátky v čase s GR86

Naše nedávná návštěva akce „Most Classic“ od Corners.cz ve spolupráci s Autodrom Most se stala nezapomenutelným zážitkem pro všechny fanoušky automobilů a nadšence do historických vozidel. Na tuto událost jsme dorazili s naším zbrusu novým vozem Toyota GR86. Most Classic přilákal mnoho lidí, kteří si přišli užít krásu automobilové historie a youngtimerů. V boxovce a v areálu akce jsme mohli obdivovat širokou škálu historických vozidel, od vzácných veteránů po elegantní youngtimery. Bylo úžasné vidět, jak majitelé těchto aut pečují o každý detail a zachovávají ducha doby, ve které byla tato vozidla vyrobena.

Po celou dobu akce nás doprovázel krásný západ Slunce. Když se Slunce začalo klonit k obzoru, všechna tato auta vypadala ještě parádněji. Teplé oranžové světlo dopadalo na chromované části a lakované plochy, což vytvářelo ohromující záblesky na povrchu vozidel. Bylo to jako cestování zpět v čase do éry, kdy byla péče o automobily ještě uměním. Na akci jsme také měli možnost setkat se s dalšími nadšenci do aut a vyměnit si zkušenosti a příběhy o našich vozech. Bylo skvělé vidět, jak automobily dokážou spojit lidi a vytvářet společnou vášeň.

Celkově lze říci, že naše návštěva akce Most Classic od Cornres.cz byla skvělým zážitkem. Vidět historické vozy a youngtimery v takové krásě a zažít magii západu slunce nad nimi bylo opravdu jedinečné. Těšíme se na další podobné události a na další dobrodružství s naším novým přírůstkem Toyota GR86.

Facebook
Twitter
Email